Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax

Samobalanční Elektromos Rotax

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év

Rotax - Elektromos samobalanční

Bemutatjuk újdonság és Cseh és szlovák piacon! Samobalanční Rotax kétkerekű Elektromos autó
Tűz dvoukolého samobalančního Elektromos Jarmo ravatal TÖBB, menta elérhető. Menta és meglévő Termékek ugyanabban és kategóriában, és számunkra, Hogy egy Rotax és Harmadik és tűz!
Rotax vezérli Egyszerűen dönthető és vizsgálati és a kormánymű Nagyon Egyszerű és intuitív. Tovább, Elektromos Rotax ének Központi Távirányító!
EZ jelenti ÉS AZ EGYENI Független és Közlekedési irodafelszerelés, idealisták város Vagy rovide tavon és golfpályán, Mint egy Vezetői asszisztens. Hatalmas előnye ennek és mozgékony Elektromos autó tömörsége. Zökkenőmentesen helyezi ettek és csomagtartóban Még egy autó Kisebb és város értékelni fogják, és Könnyű és Sima Közlekedési tömegközlekedés.

Kis Méret = Egyszerű Szállítás
Rotax Celje pontosan és Merete és Emberi szervezetben. EZ tökéletesen megfelel és szándékkal használja - Sima és Gyors Közlekedési és városi közlekedésben. Elektromos robogók Rotax van hihetetlenül Könnyű - Sula Csák 18,5 kg. Tovább, AZ ELSŐ Teleszkópos nyél IGY könnyen összehajtható IGY és Merete jelentősen csökken. TOBB Soha Nem Kell foglalkozni és Parkolási problémák.

Nulla nulla kibocsátás = szennyezés és Városban
Hajtás Elektromos robogók képződik hasonlóan, menta és Elektromos Járművek. Az EGYETLEN Forrás egó lítium elem, Hogy hatásköre és villanymotor. EZ AZ eszközkonfigurációt könnyen feltölthető bárhol van Egy aljzat feszültsége 240V - Otthon Azaz, és irodában, Egyszerűen sehol. EGYETLEN feltöltéssel vezetsz 30 kilometeres nélkül szennyezés és Zaj Vagy és környezetszennyezés.

A legkedveltebb Fogyasztás
Rotax Elektromos robogó rendkívül A legkedveltebb költségű Közlekedési eszközkonfigurációt. Kilométerenkénti költség mintegy 10 cent. Összehasonlítva és autóvezetés körülbelül 1,2 liter Üzemanyag, Amely és mai Arak növekedése Jon meglehetősen költséges. Rotax van gazdaságosabb, menta és Hagyományos Elektromos autó. Hagyományos Elektromos autó Sula körülbelül egó tonna - Rotax Sula kb 20 kg és valóban energiát takarít meg.

Ezen út és Elektromos autók Soha Nem köd elfelejteni. Beruházás Jarmo hamarosan visszatér, és Találkozók és érkezik és stílus és a MinDig Időben!


Maximalizmus utazósebesség: 20 km / h
Követési távolságot (EGY feltöltéssel): 20-30 km
Elektromos Teljesítmény: 1300 / max.3000W
Min. Fordulási Sugár 0 (bekapcsolja és Helyszínen)
Netta Sula: 18,5 kg
Kitten Merey 0.15 m3
Teljes szélesség: 46.4 cm
Teljes magasság: 115-140 cm
Vázák magasság: 21,2 cm
Töltési IDO: 1-3h
Maximalizmus terhelés: 150 kg
Max névlegesíthető: 15 °
Élettartam:> 35.000 km
Tápfeszültség: 240V
Akkumulátor: Lithium 48V / 8Ah

Teljes Koru nemcsak és Kertbeny, kérjük Hobbytec.cz


Napsat dotaz na prodejce
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
 • Samobalanční Elektromos Rotax
Átlag
87 %
3 ügyfelek eddig
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.