Medencék a szerkezet

Ön tervezi, hogy vásárol ebben az évben a kerti medence, de még mindig nem tudja, hogyan? Ha azt szeretnénk, hogy utolérjék az idei fürdési szezon, itt az ideje, hogy vásároljon néhány. 
 
Kínálat a piacon nagyon változatos, és a vásárlás előtt, akkor kell valaki azt, amit a medence fogják használni, hogy ki a leggyakrabban fogják használni, mint egy nagy medence akar, és hogyan akar beruházni rá. Medencék szerkezetek van megszerzése több éve. Tehát úgy a teret, és tervezési lehetőségeket, a funkcionalitás, a medence és a frekvencia használatát. 
 

Egyszerű föld feletti medencék

Ezek a medencék lehet próbálni, hogy milyen érzés, hogy van egy medence otthon. Mivel az építési úszómedencék, és van egy követelmény egy teljesen sík felületre szennyeződések nélkül. Pool csak kicsomagolni, fújja fel a felső rész és megtelt vízzel, a medence fala állni és alakját. Ezek a medencék szilárd fal kis mélység és alkalmas gyermekes családok számára. 
 

Felső medencék egy merev szerkezet,

Ezek a medencék kör alakú design, építési és fix szerelt belső film. Szintén lesz egy teljesen sík felületre. A medence meg kell készíteni, kör alaprajzú. Csak rúgjon gyep, hasonlítsa össze a terep és az üres körbe nezrnitým finom homok feküdt geotextília. Csak, hogy építsenek egy uszoda. 
 
Ahhoz, hogy vásárolni medencék tömör szerkezetű, akkor elkerülhető vásárlás a szupermarketben és ehelyett vásárlás a kereskedő. Képzett szakemberek tájékoztatni fogja a medence és is kínál beszereléséhez. A személyzet is kell szerelni az összes berendezés, mint a homok szűréssel, porszívó törmeléket, napenergiával, hőszivattyú és így tovább. 
 
Ezek a medencék közül a legolcsóbb fajta, és hosszú élettartamot biztosít. Még így is tarthat több évszak, ha kezelni őket felelős.