Medencék a rögzített fal

 
Kezd medence nem lehetetlen ma. Tekintettel a sokféle formák, típusok, anyagok, sem egyszerű. Érdekes között medence szilárd fal, hogy lehet használni, mint a „tesztelés pool”, ahol a család megpróbálja ha ez megfelel egy medence a kertben, vagy sem. 
 
Medencék a szilárd fal nem drága, és nehéz telepíteni, és az azt követő működését. Ahhoz, hogy a tiszta víz, célszerű, hogy egy medence szűrés és megfelelő medence vegyszerek, hogy a víz a piszoktól és baktériumok. 
 
Pool szilárd fal nem nagyon mély, így nem fog árasztani, akkor azt használjuk felüdülést a forró nyári napokon. Vannak még lehetőségek a legfiatalabb, amely arra szolgál, mint egy pancsoló. Lehet választani a különböző alakzatokat. 
 
A helyét a medence egy szilárd fal van szükség, hogy egy sík alaplapja. Ez lehet helyezni egy geotextíliát vagy cserép. A hordozó lehet a kövek vagy kavics, hogy megakadályozzák törés a medence. A megfelelő telelő föld medence lehet a szabadban egész évben. Meg kell helyesen fagyállóvá - tisztítsa meg a berendezést, húzzuk szűrés, rögzítse azt a fagytól. 
 

 
Attól függően, hogy a méret a tér egy medence a kertben, akkor is válassza ki a megfelelő méretet a medence. Megfelelő mélységben medence szilárd fal választhat a gyermekek tekintetében. Végül is, csak a gyerekek a leggyakoribb látogatók a medencéhez. 
Medencék szilárd falak kemény PVC-ből, szilárd vinil- van alsó szerelési ez nagyon egyszerű. Fújjuk fel a felső perem kezd átitatott víz, mert maga a medence és alakú állvány. Mivel a puha felület a sérülés veszélye, hogy a szeretteit. 
 
Az uszoda után a tél elindítása, szárítják és tárolják. A megfelelő ellátást fog évekig.