kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Logo swing Cacoon Ø1.5m különböző színekben

Logo swing Cacoon Ø1.5m különböző színekben

A pihenni és Kertbeny, logók és Fák alatt, Vagy Feletto lebegnek és Patak? Mindez lehetővé TESZ Cacoon!

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap

 

Logo swing Cacoon különböző színekbenVegyünk egó gőz Egy Vagy Könyv MP3 LEJÁTSZÓ kedvenc zenéit, és élvezze Egy emlékezetes Pihentető Elmen, amelyben úszik és finoman imbolygott és Talaja Feletto. Minden köszönhetően és kizárólagos logó Satoru Cacoon.

Az Egész Satoru keverékéből készült memória és poliészter SZÖVET, Nehéz anyag (350 g / m ²) a lze ji prát i za studena v pračce. navíc má ochranný faktor UV50, což vás skvěle ochrání v horkých letních dnech před slunečními paprsky.Nosnost stanu je až 200 kg, takže unese i dva dospělé lidi.

Součástí balení je pouzdro pro přenášení, karabina a 4,85m dlouhé lano pro zavěšení. Cacoon je k dispozici ve 4 atraktivních barvách (zelená, hnědá, bílá a v dětském provedení i růžová) a v jednoduchém nebo dvojitém provedení. Ostatní barvy a jejich cenová kalkulace na dotaz.

Požadovaný prosto pro umístění:

  • ideální: výška 2,7m , 2,25m průměr
  • minimální: výška 2,45m , 1,6m průměr
Napsat dotaz na prodejce
Átlag
100 %
1 Ügyfél eddig
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.