kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Játszóház Fantasia 300 - rózsaszín

Játszóház Fantasia 300 - rózsaszín

Gyönyörű fa játszóház incl. veranda csúszdával

Gyártó:kijárat
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Fából készült játék ház Fantasia mesésen hangulatos design, aszimmetrikus ablakok és ajtók. A tökéletes hely játszani, és egy álom vált valóra minden kis hercegnő, boszorkány vagy rabló ... Része egy kis veranda a lépések és csúszdával.

Játék ház szárított cédrus, amely környezetbarát, de biztonságos is az egészsége szempontjából a gyerekek, mert köszönhetően ellenáll csinálni anélkül, kémiai kezelések. Építése fúrt panelek azonnal össze magad. Azon túl, hogy csak egy pillantást vetni a gyerekek, boldog az új helyen játszani.

Szerencsejáték házak Exit megfeleljen a biztonsági szabványoknak (EN - 71)
 


Méretek és adatok:
  • Teljes méretek: 240x163x226 cm
  • Anyaga: Cedar
  • Üvegezés: Plexi
  • falvastagság: 10mm


Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.