kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Fából készült kerti nyugágy Baten fenyő

Fából készült kerti nyugágy Baten fenyő

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Szeretnek pihenni egy kényelmes kanapén? Fa kerti nyugágy helymeghatározás Baten északi fenyő, időjárásálló, köszönhetően a speciális technológiával réteg folt a színes capuccino és három választási szóló a tökéletes társ. Lounger készült nagy szilárdságú anyagból, amelyen keresztül sok évig tart. Régi vonzó megjelenés garantált. A kanapé is el van látva minőségi szerelvények, amely garantálja a hosszú élettartamot. Egy speciális csavar, ami idővel a fa munkák, egyszerűen meghúzni.

Wood északi borovi termel a lassú növekedés tartósabb és keményebb szerkezetű és igen sűrű gyűrű tehát jóval keményebb és tartósabb. 

specifikációk:

  • nyugágyak méretei: 65 x 186 x 88 cm


Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.