kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Fa Kerti fészek Almach 6+

Fa Kerti fészek Almach 6+

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Fa Kerti fészek Almach luxus mahagóni, időjárásálló. Az összeállítás tartalmaz és Egy Összecsukható asztal 6 luxus Capella Állítható ülések Betria. A Táblázat Meg nem Tort 150 cm-változat ÉS AZ Elosztott Akar 200cm Isten vagy Az éj egész dostačí család SZÁMÁRA. A székek Állítható hét pozíciókat. 100% kényelmet Hosszú és Vong megjelenés Garantált. Bútor a Fel van szerelve Minőségi szerelvények, Amely garantálja és Hosszú élettartamot. AZT Fel van szerelve szakemberek csavarok, Amely idővel Egyszerűen meghúzni. Mahagóni fa AZ Egyik legexkluzívabb és világon. Rendkívül Nehéz és ragyogóan ellenáll és kártevők és a fa-pusztító betegségek, ellenszavazat vetemedik, és összezsugorodik.

Természetes mahagóni van Egy Világos Barna árnyalat és tippeket és rózsaszín és Piros. Lassan idővel elsötétül ének kellene vöröses árnyalat. EZ Egy Nagyon kölyök fa. Ezért és fa használni Erre és bútor összhangban kitermelt szigorú előírásoknak tudta.

specifikációk:

  • Az asztal Merey: 150/200 x 90 cm-es

Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.