Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Elegáns fa fészer egy autó védi az autót az eső, a napfény aa kíváncsiskodó menteni egy csomó időt töltött a mosogatógépbe. Hála a minőségi anyagok és hibátlan újraköbözésének szakembereink a fészer kerül időben és hibátlanul. Ezek a modellek fészer AN10 600x311 cm alkalmas egy autó, és nem igényel horgonyzó az épület, így bárhol elhelyezhető. Telepítés gépkocsibeálló száraz, ami azt jelenti, hogy majdnem mindig lehetséges, függetlenül az időjárástól.
 
Ő fa istálló, vagy pergola ma javaslatot a 3D tervező pergola gépkocsibeálló, gépkocsibeálló Neola.  A javaslatok szívesen konzultálnak, és elvégzi azok végrehajtását.
 
Építése istállókat és pergolák Kereskedelmi One laminált fából. Ez egy nagyon rugalmas anyagból, amely lehet előállítani bármely geometriai formák nagy keresztmetszeti méretei és hosszúságban. Minden CNC-gépeken. Rétegelt fa ellenáll a víz, a tűz, valamint a különböző agresszív anyagoknak. Színben lehet választani 12 árnyalatú fa.
 
A tetőfedő polikarbonátból készül, amely ellenáll a hatást, legyen szó esik a jégeső vagy kalapálás, polikarbonát szilárd marad. Másik előnye, polikarbonát, hogy tartalmaz egy UV-védelem, ami miatt nagyon jó hő- és napfényt. Hála neki, az autó, még a legnagyobb melegben a festék ne melegedjen túl, és elveszíti a színtelítettséget. Emellett természetesen polikarbonát taszítják a port vagy a gombák és mohák rajta megszűnik. És hála a parkolóba gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Tetőfedés, akkor válassza ki a minták: tiszta, tejszerű füst. Alternatívaként az is lehetséges opció más tetőfedő anyagok.
 
Pergola fából szállítjuk két módja van:
első Telepítés nélkül - csomagküldő cég szállít elosztott pergola, hogy akkor össze magad
második Behozatal pergola közvetlenül cégünket, amely pergola és szakmailag összeszerelt
 

specifikációk:

 • Méretek: 311 cm x 600 cm-es
 • Színes design: fa szín választás menü
 

specifikációk:

 • Méretek: 311 cm x 600 cm-es
 • Színes design: fa szín választás menüTovábbi információ a www.carportplanet.cz / www.hotove-pergoly.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.