kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10

Fa gépkocsibeálló AN10

Méret: 600 x 311 cm-es

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Elegáns fa fészer egy autó védi az autót az eső, a napfény aa kíváncsiskodó menteni egy csomó időt töltött a mosogatógépbe. Hála a minőségi anyagok és hibátlan újraköbözésének szakembereink a fészer kerül időben és hibátlanul. Ezek a modellek fészer AN10 600x311 cm alkalmas egy autó, és nem igényel horgonyzó az épület, így bárhol elhelyezhető. Telepítés gépkocsibeálló száraz, ami azt jelenti, hogy majdnem mindig lehetséges, függetlenül az időjárástól.
 
Ő fa istálló, vagy pergola ma javaslatot a 3D tervező pergola gépkocsibeálló, gépkocsibeálló Neola.  A javaslatok szívesen konzultálnak, és elvégzi azok végrehajtását.
 
Építése istállókat és pergolák Kereskedelmi One laminált fából. Ez egy nagyon rugalmas anyagból, amely lehet előállítani bármely geometriai formák nagy keresztmetszeti méretei és hosszúságban. Minden CNC-gépeken. Rétegelt fa ellenáll a víz, a tűz, valamint a különböző agresszív anyagoknak. Színben lehet választani 12 árnyalatú fa.
 
A tetőfedő polikarbonátból készül, amely ellenáll a hatást, legyen szó esik a jégeső vagy kalapálás, polikarbonát szilárd marad. Másik előnye, polikarbonát, hogy tartalmaz egy UV-védelem, ami miatt nagyon jó hő- és napfényt. Hála neki, az autó, még a legnagyobb melegben a festék ne melegedjen túl, és elveszíti a színtelítettséget. Emellett természetesen polikarbonát taszítják a port vagy a gombák és mohák rajta megszűnik. És hála a parkolóba gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Tetőfedés, akkor válassza ki a minták: tiszta, tejszerű füst. Alternatívaként az is lehetséges opció más tetőfedő anyagok.
 
Pergola fából szállítjuk két módja van:
első Telepítés nélkül - csomagküldő cég szállít elosztott pergola, hogy akkor össze magad
második Behozatal pergola közvetlenül cégünket, amely pergola és szakmailag összeszerelt
 

specifikációk:

 • Méretek: 311 cm x 600 cm-es
 • Színes design: fa szín választás menü
 

specifikációk:

 • Méretek: 311 cm x 600 cm-es
 • Színes design: fa szín választás menüTovábbi információ a www.carportplanet.cz / www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10
 • Fa gépkocsibeálló AN10
Átlag
100 %
3 ügyfelek eddig
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

M5 / M6M5 / M6
2 427 018 HUF 2 087 250 HUF
W3 / W4W3 / W4
2 156 018 HUF 1 804 997 HUF
KARAVAN ONE TRADEKARAVAN ONE TRADE
3 574 461 HUF 2 609 345 HUF
AN12 KETTŐSAN12 KETTŐS
2 656 071 HUF 2 191 129 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.