kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Casa Jungle Playground
  • Casa Jungle Playground
  • Casa Jungle Playground

Casa Jungle Playground

Gyártó:Jungle Gym
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Játszóterek prémium minőségű fogja állítani sok mosolyt az arcán a gyerekek. Minden tanfolyam excel színes teljesítő kombinálva fa, és úgy tervezték, hogy fejlesszék a mozgás, koordináció és a szociális készségek a gyerekek. Minden tanfolyam készül a legnagyobb gondossággal.

Mivel az anyag minősége megfelelő módon használják száraz fa, ami a sima szélű lehetősége elleni kialakulásának chipek. Továbbá, a fa nyomás ellen kezelni penész és rothadás. Ez garantálja a rendkívül hosszú élettartam és nagy tartósságot az egész területen . A moduláris rendszer kombinálható földre egymás között és szabadon egymáshoz ital, és hozzon létre a pályán, pontosan az Ön ízlése szerint. Ez a kurzus egyike azon kevés által hitelesített európai szabvány EN 71.

Jungle Casa

Jungle Casa szerencsejáték-torony, amely kiválóan alkalmas minden kertben. annak mérete nem foglal sok helyet, és mégis boldoggá tesz minden gyermek számára. Az alján homok van, amelyre a fenti felső partra, amelyhez kapcsolódik a dia. Az oldalán a felső emeleten vannak ellátva szilárd korlát, hogy megakadályozza a nem kívánt gyermek esik. Canopy egy fa nyereg alakú.

Diák színek: zöld, kék, piros, sárgaNapsat dotaz na prodejce
  • Casa Jungle Playground
  • Casa Jungle Playground
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

kosárlabdakosárlabda
133 567 HUF 114 217 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.