Az építőiparban a medencék

Ha van elég hely a kertben, akkor teljesíteni az álmod, és megteszi a kerti medencével. Az építőiparban a medencék egyedül nehéz, és magában foglalja a sok feladatot, beleértve az előkészítést a talajt a medence és a bázis. Ha nem biztos, hogy tudja kezelni, hogy meg lehet rendelni a medence gombot. 
 
Építése a medence - szüksége van egy építési engedély? 
 
Ha szüksége van egy építési engedély, attól függően, hogy a méret a medencében. Ha van egy épített terület 40 m2, akkor csak annyit kell tervez jóváhagyásra. Nagyobb medence kell egy építési engedély, valamint a ház vagy egyéb nagy épületek. Építési engedély nem szükséges föld feletti medencékhez, hogy egyszerűen hajtsa bármikor és tárolására. 
 

Az építőiparban a medencék 11 lépésben

1) aljzat előkészítése
2) a talaj földmunkák
3) készítése betonozott
4) szakadó konkrét
5) építése a medence falai
6) gipszkarton fal
7) alkalmazott film
8) a berendezések és a medence
9) A töltési medence talaj
10) vízzel töltött
11) Állítsa be a mezőben (kincs csempe)
 
Az építőiparban a medencék igényel pontosság és precizitás, medence fürdő nem nem hajlik, deformálódik. Rosszul terített medence nagyon könnyen elpusztítani. Ezért jobb, ha viszont a szakemberek, akik bejelentették a szerződést a munka, amelyet a meghatározott munkaterületen, szállítási határidők és a végső árat. Néhány napon belül lehet egy medence áll rendelkezésre. 
 
Válasszon egy medence olyan cég, amely végrehajtja a medence segít az anyagválasztás és a méret a medence. Megfelelő paraméterek takarít meg egy sor gond. A medence kell helyezni egy napos területen, ideális esetben a bejárat közelében a házba. Beágyazott őrölt medencék lehet fémből, rozsdamentes acélból készült, laminált, kerámia felület, hanem a beton medencék. Shape, válassza ki a családtagok számát, és tevékenységét a medence - kicsi gyermek medence és frissítőket, nagyobb uszoda úszók.