kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Automatikus ablak nyitó üvegházak Quanso- 50% kedvezmény

Automatikus ablak nyitó üvegházak Quanso- 50% kedvezmény

Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Abszolút karbantartásmentes rendszer megnyitja a napfénytető. Úgy működik, automatikusan elvén hőtágulás anyagok, mint a viasz, anélkül, hogy elemet vagy vezetékek. Az automata ajtónyitó használnak a túlmelegedés megelőzésére vagy hypothermia fordítva növények. Elektromos napfénytető kezdődik körüli hőmérsékleten 12-15 ° C-on Teljes megnyitása ezután érjük el körülbelül 30 ° C-on Ha a hűtési rendszer automatikusan bezárja az ablakot. Az előnye, hogy automatikus szabályozás az a tény, hogy a hőmérséklet szabályozása a nap folyamán (akkor is, ha a munka), és van olyan helyzet, hogy túlmelegedett üvegházhatású és meg kell gyorsan légteleníteni.

Javasoljuk, hogy kötelezze a melegházak Quanso

A széles üvegházak és kiegészítők megtalálható www.hotove-skleniky.cz
Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.