kertészkedés


 
Mielőtt lehet ültetni a kerti növények, fák és cserjék kell haladnia tereprendezés. Ha helyesen tette, akkor kap egy szép és funkcionális kerti.
 
További információkért lépjen kapcsolatba velünk 
Tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz
 

Szerkesztése alábecsülik a kertben

Amikor az épület egy kert kertek gyakran alábecsülik. De éppen ezek a kiigazítások döntéseket arról, hogy a kertünk fog kinézni, és mi fog teljesíteni a funkciót. Ha a beállítást helytelenül végezzük el, ez segíthet a jövőben komplikált az élet. Célszerű felvenni a kapcsolatot a szakemberek, akik a kiigazításokat megelőzően az épület alapjait házak és következésképpen vezet sikeres végén.

Mi szükséges ahhoz, hogy tartsa a szemét

A modellezett terep befolyásolhatja a teljes funkcionalitását a kertben. Szerkesztése kertek igényelnek kitűnő időjárás ingatlan úgyhogy vizet kell elvezetni a föld létrehozása helyett még pangó helyet. Segítsen a vízelvezető vagy a csatornahálózatba. A víz szintén nem fut le a házat, tartsa szemmel az elosztó az eredeti talajrétegek.

Szerkesztése kert lépésekben

Az első lépés a durva tereprendezés kertek. Miután az építőipar a szárazföldi, terjesztése podorniční talaj, majd feküdt a talaj. A rétegeket úgy kell alakítani, hogy alapul szolgáljanak tereprendezéshez. A következő lépés az eltávolítása nagy kövek, törmelékek eltávolítása és más hulladék az épület. A következő lépés az, hogy létrehozza a gyep, valamint a szigorodó a területen, hogy a végleges formáját.

A terep megszilárdulni

Lejtős terepen szükséges, hogy megszilárduljon. Különböző magasságban a terep könnyen hozzáférhetőnek kell lenniük, és az ilyen esetekben szükséges, hogy létrejöjjön a lépcsőház. A lejtős terepen használja építmények támfalak vagy terasz. Betonelemek segít létrehozni lépcsőket. Ők is alacsony kerítések és falak között, amelyek folyamatosan a lejtőn, és hogy érdekes.
 
További információkért lépjen kapcsolatba velünk 
Tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.