Alapjai házak


 
Az épület alapjait házak hallja sokféle mítoszok.
 
További információkért lépjen kapcsolatba velünk 
Tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz
 

Közös alapot és az alaplap különböző

Emberek koncepciók alapjait a ház és alaplemez tévesen vett egy és ugyanaz. Mielőtt egy házat kell esnie a kérdés, hogy elegendő lábazatok betöltött nazális vagy falazott kell építeni egy úszó alaplapot. Abban az esetben, szalag Alapítvány egy non-támogató betonlemez emeleten, alkalmas technikai eszközökkel vagy a garázsban.

Az alapjait a ház csak beton B / 15

A szakértők és laikusok gyakran tévesen úgy vélik, hogy alapuló rendre lábazatok elegendő B15 beton (C12 / 15) és nem teherbíró felületre és a zsaluzat elegendő B20 (C16 / 20). Alapismeretek a ház alapja létre, míg a biztonsági övet a leginkább terhelt. Nyomás hat rájuk felülről és alulról, az alsó víz és a fagy. Ennek oka a rossz választás beton érdekében, hogy mentse az anyagi. Egy réteg beton és egy osztály mindig határozza meg a tervező.

Hibák az épület alapjait

Feltárt alapjait a ház, hogy kézzel kell újra tisztítottuk és eltűnjön nagy sziklák. Arra is szükség van, hogy megszabaduljon a talajvizet. Csak ezután lehet önteni konkrét csíkokra. Zsaluzat kell rögzíteni a szelepek szabályos időközönként szalag alapjait.  Lábazatok legyen fagymentes mélysége min. 80 cm.

Nem szigetelés nélkül

Alapjai házak szigetelni kell, például a aszfalt csík. A kockázat túlnyomásos vizet használunk két réteget. A szigetelés kerül egy lapos felületén az alapozott felület. Basics is lehet elkülöníteni a töltő- vagy PVC fóliával. Az alapjait a ház jobb, hogy hívja a professzionális cég, amely szintén végez előkészítő földmunka.
 
További információkért lépjen kapcsolatba velünk 
Tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz


BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.