ÁrTájékoztató számológép

Ne habozzon!

 

JellemzésMűszaki leírás

Négy szoba fából mobilház Olivier 5,2 x 8,2 méteres északi fenyő falak vastagsága 66 mm és a teljes felülete a ház több mint negyven négyzetméter.  Amikor belépett a házba először barátságos terasz dekoratív korlát, vonzza nem csak a lustálkodásra. Az ajtó nyitása után, hogy a szíve a ház, a legnagyobb szoba, amely előtt áll, hogy legyen egy nappali, egy konyha. A bal oldalon található egy szoba sarkában kijelölt egy fürdőszoba WC-vel. A nappaliból lehet eljutni két különböző különálló szoba, amelyet fel lehet használni, mint egy gyerekszoba, hálószoba vagy tanulmány.
 
 
Ha úgy dönt, hogy használja a ház egész évben élő, szállás a vendégek és a hasonlókat is gazdagodik fújt ásványi szigetelés.  
 
A tető egy fából készült ház célja sima víz áramlását diszkrét csatorna csövek. Padló és a tető táblák vannak kialakítva, a nyelv-horony rendszer, amely jellemzi a stabilitás és a problémamentes kezelést. Ablakok és ajtók töltik dupla üvegezés. Kültéri redőnyök könnyen nyújt intimitást, biztonságot és csökkentve a fűtési költségeket.

  

közlekedés:

 
Olivier házgyári magát összeszerelni magad, vagy hagyja, hogy mi szerelhető.
 
 • Szállítási telepítés nélkül: otthon szállít raklapos futár - teret kell belépési egy teherautó, majd a készítményt raklapok.
 • Szállítási beleértve a telepítési: Szállítási árának külön-külön.
 

Azt kell építési engedély?

Tájékoztatás a kérdéseket az építési engedély van írva a cikk itt , ahol megismerhetik az idők, amikor szükség van építési engedély.

 

Építőipari felkészültség:
 

Ahhoz, hogy maximalizálja a rögzítő és a biztonság megköveteli, hogy az ügyfél elő megfelelő alapot építése. Top beton födém vagy beton alap (kocka). Szükség van a ház állt, sík, kemény és stabil felületre.
  
  

 


További információ a 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.