kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Kazettás napellenző ízületi karok

Kazettás napellenző ízületi karok

Gyártó:STOBAG
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:kiterjesztett 5 éves
RESOBOX BX8000 tökéletesen formázott napellenző kifejlesztett árnyékoló nagy teraszok. Egyedi modell Burkolat anyaga és védi csukiókaron zárt állapotban az időjárás viszontagságaitól. A hihetetlen hossza 18 m (6 karok) és maximális kidobja négy méter háttérbe szoríthatják RESOBOX felület meghaladja a 70 m2-es. A változtatható rögzítő rendszer lehetővé teszi a könnyű telepítés a falra vagy a mennyezetre. Ahogy a függöny és a maszkolás egyúttal járulékosan elsütő szerkezet az úgynevezett Plus. Az is lehet rendelni választható automatikus irányítást a kazettás napellenző .

specifikációk:

  • Méret: 300 x 145 cm-es

Az árak a többi méret alatti. A pontos ár lépjen kapcsolatba velünk.

További információ: tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

Az ár tartalmazza a szabványos konzol rögzítő a falra, és az elektronikus motor leáll.
Más méretek a az alábbi táblázatban.


A pontos ár lépjen kapcsolatba velünk.

További információ: tel.: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.