kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece

Évelő mobilház 36 m², showpiece

Gyártó:Rekers
Elérhetőség:átlagosan 3-10 nap
Szavatosság:meghosszabbítható 10 éves

Gondolod, hogy tervezze meg saját mobil ház pontosan az Ön ízlése szerint. Tiszteljük meg a követelményeknek, legyen szó akár a méretei az épület, a helyét az ablakok, ajtók, festék bevonatok és padlóburkolás. Emellett előregyártott beton termékek a német cég Rekers GmbH, mi mobilházak és előre gyártott épületek is SIP, cementovápených tégla és egyéb anyagok, lásd alább.
 
Mobilház lehet használni, mint egy üdülő iroda, tároló, a boltban bármit amire szüksége van. A vitathatatlan előnye, mobilházak könnyen mozgatható. A mi járművek gyorsan mozgatni az egész házat, és bárhol az ország egész területén.
 
Mozgékony kiállitási egész évben ház, amit itt látni, épül a nagy szilárdságú előregyártott beton. Az építkezés van kialakítva két modul méretei 3x6 m, teljes alapterülete 36 m2.
 
Minden konkrét modul szigetelt polisztirol égésgátló, amelynek vastagsága 10 cm. Ami a fűtési költségek, minden előre gyártott házak alacsony energiafogyasztás köszönhetően nyílászárók rétegű üvegezéssel. Mobile Moduláris otthonok lehet az igényeknek megfelelően bármikor kiterjeszthető más konkrét modulokat. Az építkezés bővíthető a végtelenségig lényegében az egyetlen korlát a maximális mérete egy modult, és ez korlátozza a lehetőségeket a közúti szállítás. Az egész szerkezet könnyen átalakítható bármikor, amikor szükség van rá, köszönhetően a masszív acél szerkezet, amely az egyéni előregyártott beton telepítve.
 
Az építkezés egy mobilház egész évben előregyártott beton eltekint nedves eljárások. Ültetés lesz elegendő lábazatok az elöl és hátul.

Kérésre lehetőség van, hogy a felkészülés ajtók, ablakok, elektromos és víz elosztó rendszerek, és így tovább. Lehetséges az is egy komplett fürdőszoba szolgáltatásként WC, zuhanyzó és így tovább.
Hosszabbítás lehetséges bármikor. Szállítási határidő egyedi modulok 8-12 hét sorrendben.
 
Szállítás, szükség van annak érdekében, hogy elérhető helyen a nehézgép szállító járművek formájában egy építkezési daru. Az ár nélkül szállítás. Szállítás ár határozza meg futásteljesítmény.
 
 
Kiállítás gyártott házak jöhet élőképet a bemutatótermünkben Tehovci Prága közelében. Több ITT . A show évben mobilház egy hasznos alapterülete 36 m 2 Betekintést előzetes egyeztetés alapján, ez található, közel a kiállítási terület Hobbytec. 

Gyönyörű évben lakható ház , melynek területe 36 m2 (6x6m), egy lehetséges kiterjesztését további modulok, amelyek alapján meg lehet mozgatni az egész országban. Ez egy kiváló minőségű előre gyártott hagyományos német gyártó Rekers GmbH.
 

További információ: tel: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

 
A ház anyaga nagy szilárdságú beton, beleértve a padló és a mennyezet. A ház nagyon világos, sok szigetelő ablakok és ajtók, a további szigetelés 10 cm polisztirol kész elektromos vezetékek és világítás, valamint a hip tető és tripla üvegezéssel. A konstrukció nem igényel casting betonlap lábazatok csak az első és a hátsó. Konstrukció lehetséges a jövőben bővíteni a meglévő és rendelkezésre álló szükség szerint módosítani kell. A belső elrendezés lehet kitölteni WC, fürdőszoba és így tovább.  Megtekintéséhez tüntetések virtuális túrák segítségével konkrét modulokat Rekers GmbH, kérem kattintson IDE
 

 

A fénykép Rekers konkrét modulokat. A ház két modulból áll 3x6m.

 

 

 

Információk a casting:

 • Előre elkészített alap felállításával mobil modulok mindig készen csak az első és a hátsó modulokat. Minta beton dvojmodulu mobil iroda, amelynek területe 36 négyzetméter.

 
 • Casting előregyártott beton modulok révén megy végbe építési daru egy előre meghatározott rendszerességgel.
 

 
 • Öntés után a beton modulok Rekers húzódik forgalomba nyílászárók előkészített lyukakba. Az egyes modulok járulékosan szigetelni. Miután szigetelés, persze, majd nyújtás és utolsó réteg külső vakolat, festés igény szerint.
 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
 • Évelő mobilház 36 m², showpiece
Átlag
80 %
4 ügyfelek eddig
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Nyereg SUPERIOR 40 m²Nyereg SUPERIOR 40 m²
6 223 615 HUF 3 961 359 HUF
Nyereg SUPERIOR 40 m²Nyereg SUPERIOR 40 m²
13 757 478 HUF 7 614 530 HUF
Nyereg SUPERIOR 40 m²Nyereg SUPERIOR 40 m²
3 603 138 HUF 2 293 414 HUF
LOUNGE 79 m²LOUNGE 79 m²
23 711 886 HUF 15 532 568 HUF
LOUNGE 66 m²LOUNGE 66 m²
20 009 044 HUF 13 175 690 HUF
LOUNGE 59 m²LOUNGE 59 m²
16 805 206 HUF 10 696 602 HUF
LOUNGE 42 m²LOUNGE 42 m²
13 173 028 HUF 8 824 530 HUF
LOUNGE 33 m²LOUNGE 33 m²
12 019 434 HUF 8 090 262 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.