TermékekBERNARD előre gyártott ház 107 m², fal 44 mm

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Két házgyári skandináv fenyő BERNARD 5,8x8,6m erkéllyel van kialakítva, hogy kényelmesen lehetett rendezni kevesebb nagycsalád. De akkor is lehet használni másképp, mint például egy helyet műhelyek vagy relaxációs szoba. Földszint és a felső emeleten területe közel 50 m ² is nyilvánvaló, akik békét akarnak munkájukért. A ház egy fala szélessége 44 mm. 

Az emeleten van két különálló szoba, amelyet fel lehet használni, mint egy hálószoba, iroda vagy műhely. A helyiség a jobb oldalon van a bejárat az erkélyen, mely akkor díszítjük a kedvenc virágok és gyógynövények nőttek. Az erkély is remek hely a reggeli vagy délutáni kávé. A Windows és az üveg ajtók dupla üveg természetes fénnyel. 
 
 
Ha úgy dönt, hogy használja a ház egész évben élő, szállás a vendégek és a hasonlókat is gazdagodik fújt ásványi szigetelés.  
 
A tető egy fából készült ház célja sima víz áramlását diszkrét csatorna csövek. Padló és a tető táblák vannak kialakítva, a nyelv-horony rendszer, amely jellemzi a stabilitás és a problémamentes kezelést. Ablakok és ajtók töltik dupla üvegezés. Kültéri redőnyök könnyen nyújt intimitást, biztonságot és csökkentve a fűtési költségeket.


  

közlekedés:

 
BERNARD házgyári magát összeszerelni magad, vagy hagyja, hogy mi szerelhető.
 
 • Szállítási telepítés nélkül: otthon szállít raklapos futár - teret kell belépési egy teherautó, majd a készítményt raklapok.
 • Szállítási beleértve a telepítési: Szállítási árának külön-külön.


Letöltés: Azt kell építési engedély?

Tájékoztatás a kérdéseket az építési engedély van írva a cikk itt , ahol megismerhetik az idők, amikor szükség van építési engedély.

 

Építőipari felkészültség:
 

Ahhoz, hogy maximalizálja a rögzítő és a biztonság megköveteli, hogy az ügyfél elő megfelelő alapot építése. Top beton födém vagy beton alap (kocka). Szükség van a ház állt, sík, kemény és stabil felületre.
  
  

 

 


További információ a 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.