Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Háromszobás panelház ALAIN 31 m² skandináv fenyő terasszal. Akár csinálsz néha fej, ahol a vendégek aludni, vagy szeretne egy nyaraló, ez faház, mérő 6 méter x 5,2 méter megszabadít a gondjait. Ugyancsak alkalmas iroda vagy műhely. Miután kinyitotta az első ajtót bemész a fő szoba, amelyeket fel lehet használni, mint egy nappali van kötve a konyhával. A jobb oldalon van egy kis szoba alkalmas a hálószobában vagy a tanulmány. A hátsó ház van egy külön helyiség a WC zuhanyzóval. 
 
 
 
Ha úgy dönt, hogy használja a ház egész évben élő, szállás a vendégek és a hasonlókat is gazdagodik fújt ásványi szigetelés.  
 
A tető egy fából készült ház célja sima víz áramlását diszkrét csatorna csövek. Padló és a tető táblák vannak kialakítva, a nyelv-horony rendszer, amely jellemzi a stabilitás és a problémamentes kezelést. Ablakok és ajtók töltik dupla üvegezés. Kültéri redőnyök könnyen nyújt intimitást, biztonságot és csökkentve a fűtési költségeket.
  

közlekedés: 

 
ALAIN házgyári magát összeszerelni magad, vagy hagyja, hogy mi szerelhető.
 
 • Szállítási telepítés nélkül: otthon szállít raklapos futár - teret kell belépési egy teherautó, majd a készítményt raklapok.
 • Szállítási beleértve a telepítési: Szállítási árának külön-külön.
 

Azt kell építési engedély?

Tájékoztatás a kérdéseket az építési engedély van írva a cikk itt , ahol megismerhetik az idők, amikor szükség van építési engedély.

 

Építőipari felkészültség:
 

Ahhoz, hogy maximalizálja a rögzítő és a biztonság megköveteli, hogy az ügyfél elő megfelelő alapot építése. Top beton födém vagy beton alap (kocka). Szükség van a ház állt, sík, kemény és stabil felületre.
  
  

 
 

 


További információ a 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.